automatizálja otthonát és élvezze a kényelmes biztonságot

Teljes vezérlést ad - Berker instabus EIB/KNX.

  • Az instabus EIB/KNX rendszer használatával - az "Európai installációs busz rendszer" - lehetséges, hogy az épület összes technikai funkcióját egyesítsük egy egységes decentralizált rendszerben. Mindegy, hogy csak a világításkapcsolást és vezérlést, vagy csak a redőnyök mozgatását - felhúzását és leengedését - elõre beállított idõprogram szerint, vagy egyéb speciális funkciókat valósítunk is meg.
  • Az épület biztonsági rendszerei szintén összekapcsolhatók a Berker instabus EIB/KNX rendszerrel, például külsõ- vagy vészvilágítás. Akár a helyi fûtésszabályzás a radiátorok vezérlésével, összhangban a szellõztetéssel, napellenzõk muködtetése esõs vagy szeles szituációkban, különbözõ értékek megjelenítése, pl.: olajtartály telítettségi szintje, vagy a belsõ világítás szabályzása a napfény függvényében - mindezek a funkciók megvalósíthatóak.
  • És mi van, ha Ön csak igazán kényelmes szeretne lenni? Ez sem probléma! A Berker instabus EIB/KNX rendszerrel számtalan világítási képet tárolhat, szabályozhat. Pontosan úgy ahogy azt az Ön hangulata és az alkalom megkívánja. Elõhívhatja, kombinálhatja és megváltoztathatja a világítási képeket ahányszor és amikor csak akarja.
  • Egy "minden-be" parancsal egyszerre bekapcsolhatja az épület összes világítását - vagy újra ki, ha úgy gondolja. Miért nincs kapcsolat a kertvilágítás és a redonyök felhúzása közt? Ez használható arra, ha van valaki a házban, hogy elriassza a hívatlan látogatót. Amikor Ön nincs otthon,egyszeruen hagyja a rendszert hagy muködtesse önmagát. Akár elore definiált idopontokban, akár véletlenszeruen. Ha akarja, mindent vezérelhet a telefonjáról vagy egy PC-rol az interneten keresztül beállíthatja a rendszert még ha az otthonától távol tartózkodik is.

Egy gombnyomással vezérelheti az egész házat.

1 VILÁGÍTÁS
Egy gombnyomással tárolhat és előhívhat világítási hangulatokat és képeket; kapcsolás/fényerőszabályzás egyedileg, csoportosan és központilag; szükség szerinti világítás (vezérlő); számos működtető elem; kapcsolható dugaljak a mozgatható berendezésekhez.

2 REDŐNYÖK/NAPELLENZŐK
Automatikus napellenző funkció; idővezérelt redőnymozgatás.

3 METEOROLÓGIAI KÖZPONT
Napellenzők és redőnyök erős szél, eső és fagy elleni védelme; tetőablakok automatikus zárása eső esetén; időjárási adatok kijelzése (szélsebesség, eső, hőmérséklet és fényerőszint).

intelligens ház4 FŰTÉS
Komfort különböző hőmérsékleti zónák kialakításával a lakásban; energiamegtakarítás a helyiségenkénti fűtésszabályozással; időfüggő hőmérséklet értékek; a kazánvezérlés és a keringető szivattyúk vezérlésének összehangolása.

5 BIZTONSÁG
Figyelmeztetés hibás folyamatok esetén (elektromos hiba/fűtési hiba /hűtőgép / mosogató-gép, stb); jelenlét szimulálás automatikus világítás és redőnyvezérléssel; mozgásra kapcsoló kerti világítás; nyitott ablakok, ajtók és kapuk jelzése; belső megjelenítés (vezérlő); tűzjelző-rendszer; kiegészítő telefonos hibajelzés és riasztó- rendszer; állapot ellenőrzés telefonon; pánik gomb egyedi funkciókkal; integrált zár rendszer.

... KOMMUNIKÁCIÓ
Állapot ellenőrzés/hibajelzés telefonon; távoli szolgáltatások.

... KIEMELKEDŐ FUNKCIÓK
Idő kapcsolt (világítás/fűtés/redőnyök); vezeték nélküli távvezérlés; csoportos- és központi funkciók; központi megjelenítő és működtető egységek (kijelzők); távollét üzemmód ("alvó ház").

további részletek » (az Elektro Kamleithner KFT oldalán. )


 
 
 
berker a stílus szabadsága - főoldal